Tremmeseng – Guide til valg af bedste og billig tremmeseng

En tremmeseng er uundværlig til babyen og de mindste børn under 2 år. Den sikrer, at dit lille barn ligger sikkert, og den skaber en følelse af tryghed, så nattesøvnen forbedres. 

Når du skal vælge seng til dit lille barn, er der flere forhold, du skal være opmærksom på. Du skal blandt andet forholde dig til materialet på sengen, ligesom du skal være opmærksom på dimensionerne. 

Herunder finder du en komplet guide til valg og køb af den bedste tremmeseng.

Annoncer herunder:
GRATIS FRAGT
Victor tremmeseng til baby, uden madras - hvid laminat og natur eg (120x60)
Denne Victor tremmeseng til baby er designet med en enkelthed og lethed, der passer ind i et moderne børneværelse. Sengen er lavet i hvid lamineret spånplade og MDF samt lakeret naturfarvet egetræ.Den kan justeres i tre højdeniveauer, og rammen er forstær
Pris fra 3.349
GRATIS FRAGT
Kubi tremmeseng til baby, uden madras - grå laminat og natur eg (120x60)
Denne Kubi tremmeseng til baby er designet med en enkelthed og lethed, der passer ind i et moderne børneværelse. Sengen er lavet i grå lamineret spånplade samt naturfarvet egetræ.Den kan justeres i tre højdeniveauer, og rammen er forstærket med et system
Pris fra 3.049
GRATIS FRAGT
Kubi tremmeseng til baby, uden madras - hvid laminat og natur eg (120x60)
Denne Kubi tremmeseng til baby er designet med en enkelthed og lethed, der passer ind i et moderne børneværelse. Sengen er lavet i hvid lamineret spånplade samt naturfarvet egetræ.Den kan justeres i tre højdeniveauer, og rammen er forstærket med et system
Pris fra 3.049
GRATIS FRAGT
Classic tremmeseng til baby, uden madras - hvid MDF og fyrretræ (120x60)
Denne Classic tremmeseng til baby er designet med en enkelthed og lethed, der passer ind i et moderne børneværelse. Sengen er lavet i hvid lakeret MDF og hvid lakeret fyrretræ.Den kan justeres i tre højdeniveauer, og rammen er forstærket med et system af
Pris fra 3.299
GRATIS FRAGT
Nsleep - kapok madras tremmeseng - 8 x 60 x 120 cm
Pris fra 1.299
GRATIS FRAGT
AeroSleep Evolution startpakke til tremmeseng 60x120 cm
Pris fra 1.699
GRATIS FRAGT
Cocoon Company kapok madras til tremmeseng 60x120
Pris fra 1.119
GRATIS FRAGT
AeroSleep Essential startpakke til tremmeseng 60x120 cm
Pris fra 1.399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 168
Kapok startsæt til tremmeseng - Cocoon Company
Pris fra 1.699
GRATIS FRAGT
Flexa Dots Tremmeseng
Tremmeseng, Højdejustering fra kant 61 cm og 31 cm. - Hvidlakeret MDF og ben i massiv ask
Pris fra 3.639
GRATIS FRAGT
BabyDan Madras - 60x120 - Airlux - Tremmeseng - Hvid
Pris fra 1.049
GRATIS FRAGT
Candide Morpho One Madras til Tremmeseng
KøbCandide Morpho One Madras til Tremmesengonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.
Pris fra 1.169
GRATIS FRAGT
Hoppekids ECO Dream Madras til Tremmeseng - 60x120 cm.
KøbHoppekids ECO Dream Madras til Tremmeseng - 60x120 cm.online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.
Pris fra 1.499
GRATIS FRAGT
Cocoon Company Kapok-madras til Tremmesengen (60x120 cm.)
Madrassen måler 60x120 cm. og passer ned i en standard tremmeseng. Lavet i 100% GOTS certificeret bomuld, og så er den fyldt med lækker og 100% økologisk fyld af kapok. Vedligeholdelse af din kapokmadras: Uanset hvilken madras du har, er det en rigtig god
Pris fra 1.099
GRATIS FRAGT
Cocoon Company Kapok-madras til Leander Senge str. Tremmeseng 66x114 cm.
Disse madrasser passer til Leanders senge. Vælg din seng på drop down. Lavet i 100% GOTS certificeret bomuld, og så er den fyldt med lækker og 100% økologisk fyld af kapok. Vedligeholdelse af din kapokmadras: Uanset hvilken madras du har, er det en rigtig
Pris fra 1.399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 470
Baby Dan Sofie Tremmeseng 60x120 cm m. Drop Side - Hvid
Pris fra 1.279
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 401
Done by Deer Tremmeseng 60x120 cm - Hvid
Pris fra 3.999
GRATIS FRAGT
Aerosleep COlution pack 2-in-1 for beds: Mattress + 3D Protector 60x120 cm madras til tremmeseng
Pris fra 1.899
GRATIS FRAGT
Mia Tremmeseng, Hvid
Mia tremmeseng i hvidlakeret fyrretræ. Sengen har en bund der kan hæves og sænkes i følgende 3 højder fra gulv til bund: 22 cm. 38 cm og 48 cm. 
Pris fra 1.199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Kinderkraft MIA Tremmeseng m. Madras - Grå
Pris fra 1.599

Klassisk og praktisk tremmeseng Sofie fra BabyDan

Helt klassisk og flot tremmeseng fra Babydan. Modellen hedder Sofie og er i hvid. Sengen er praktisk på den måde at bunden kan justeres i højden, så den passer. Derudover kan siden tages af, så den kan stå op af din egen seng.

Sofie er en billig tremmeseng, men den er i rigtig god kvalitet, så du får rigtigt meget for pengene. Du betaler ikke ekstra for dyrt mærke eller design. Se den og mange andre tremmesenge fra Kids-World.

Køb tremmeseng her

(Reklame)

BabyDan Babyseng - Sofie - Hvid

Bermbach Frederick tremmeseng i natur med unikt design

Bermbachs tremmeseng er den bedste tremmeseng for dig der gerne vil have et unikt og lækkert design til din tremmeseng. Bermbach har vundet priser for sine designs, og man kan tydeligt se at du får noget særligt her.

Sengen er lavet i rattan og mangotræ. Lad det komme an på en test om det ikke den bedste tremmeseng for dig. En baby tremmeseng som denne kan yderligere pyntes med en flot uro eller sengehimmel.

Prisen er lidt højere end mange andre senge, men har du råd til luksus udgaven her har du også en seng der kan bruges til barn nummer 2 og 3.

Køb tremmeseng i lækkert design her

(Reklame)

Bermbach Babyseng - Frederick - Natur

Juno tremmeseng til baby i hvid

Denne Juno tremmeseng er klassikeren over alle børnesenge. Det er stadig det praktiske design fra den gamle Juno tremmeseng, men nu hedder modellen Sebra i stedet. Den særlige konstruktion gør at modellen kan strækkes eller forkortes i længden. Det er super smart og gør tremmesengen meget alsidig.

Den lækre Juno babyseng kan også fås i en række andre flotte farver, hvis det ikke lige skal være hvis. Du kan eksempelvis også købe den i rød eller blå i sarte og fine nuancer.

Køb juno tremmeseng her

(Reklame)

Sebra Sengen, klassisk, baby og junior - hvid Juniorseng

Leander Linea babyseng med tremmer

Flot tremmeseng som går lidt videre end det helt firkantede design. Enderne og benene går let på skrå, og det giver en flot og mere dynamisk tremmeseng end de typiske helt firkantede tremmesenge. Det er naturligvis smag og behag hvad man lige foretrækker, men hvis det gerne må se lidt særligt ud er denne oplagt.

Linea er en bedste tremmeseng, hvis du gerne vil have kant. En babyseng behøver ikke at være kedelig, og det har Leander bevist med denne model.

Se mere om Leander sengen her

(Reklame)

Leander Babyseng - Linea - Hvid

Tremmeseng i bøg fra 0 – 3 år

Her har vi samme model som ovenfor bare i bøg. Bøgetræ giver sengen mere karakter og et meget naturligt udtryk. Du kan eventuelt prøve at gå ind til en forhandler og prøve forskellige tremmesenge inden du køber. På den måde kan du finde din helt personlige tremmeseng – bedste i test.

Sengen passer fra 0 – 3 år og kan klare en belastning på helt op til 100 kg. Når du køber en Linea tremmeseng som denne ved Kids World medfølger naturligvis en nem samlevejledning, så du hurtigt kan få gjort sengen brugbar.

Køb flot tremmeseng nu

(Reklame)

Leander Babyseng - Linea - Bøg

Derfor skal du have en tremmeseng til babyen

Der er flere årsager til at en babyseng med tremmer er uundværlig. Sengene er lavet til at skabe fysisk sikkerhed omkring dit barn om natten og til middagslurerne. Babyer og små børn kan komme til at ligge i sikre omgivelser, så du får frihed til at hvile dig, gøre rent, lave mad og andre opgaver. Du skal ikke bekymre dig om fald eller uheld, da tremmerne sikrer, at dit lille barn bliver i sengen. 

Der er mange udgaver af babysenge at vælge imellem, og der kan vælges madrasser og sengetøj, som matcher design og look. 

Der findes senge i neutrale farver, ligesom der kan vælges kære senge med rosa look eller skøn, lyseblå farve. 

Vil du have mest kvalitet og værdi for pengene, kan du vælge de moderne babysenge, der kan omdannes til en juniorseng. Her kan tremmerne fjernes, så dit barn kan bruge sengen, når vedkommende er på vej til at skulle sove i en større børneseng

Hovedparten af alle babysenge er lavet i træ. Det modstandsdygtige naturmateriale holder til masser slid, så du hverken skal forholde dig til vedligehold eller ødelagte overflader. 

En babyseng med tremmer giver dit barn tryghed. Det føles rart for barnet at ligge i overgivelser, der er afskærmede. Dette spiller positivt ind på nattesøvnen, så barnet sover tungere. 

Hvad er den bedste tremmeseng?

Hvad den bedste babyseng er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Der er forskellige behov fra børnefamilie til børnefamilie, og derfor er der forskel på, hvad det bedste udstyr er til de mindste medlemmer af familien. 

Når du skal vælge babyseng, skal du orientere dig mod følgende forhold:

 • Design (særligt i forhold til åbning)
 • Maksimumvægt 
 • Dimensioner 
 • Look

Mens udseendet på sengen er en smagssag, er det afgørende for sikkerheden hos dit barn, at du vælger seng, som er beregnet til barnets vægt. Babysenge laves i forskellige udgaver, hvoraf nogle er beregnet til nyfødte, mens andre er lavet til at håndtere højere vægt.

Vil du have de mest fleksible og smidige forhold, når det kommer til at løfte dit barn op fra sengen, skal du vælge en model, der har en lav side eller er udført med en åbning. 

Der er forskel på vores soveværelser. Der skal tages højde for, hvor babysengen skal stå, når den rette model skal udvælges. 

Nogle senge har kanter og er lavet i rektangulære designs, mens andre er mere ovale i udformningen. 

Køb tremmeseng online og få det største produktudvalg

Uanset hvad dine behov og ønsker er, er det en fordel at købe tremmeseng online. Her får du først og fremmest det største produktudvalg at gå på opdagelse iblandt. Derudover kan du søge specifikt efter de modeller, som matcher dine ønsker. Du kan sammenligne forskellige babysenge, så den perfekte model til din søn eller datter kan udpeges. 

Du højner dine chancer for at finde den perfekte babyseng, når du er grundig i dine overvejelser, og når du bruger tid på at undersøge forskellige modeller. 

Der er meget babyudstyr, der skal købes til hjemmet. Det kan være en tidskrævende opgave at skulle besøge fysiske butikker for at sammenligne hvert et produkt, din baby får brug for. 

På nettet kan du se billeder af de mange forskellige babysenge på markedet, og du kan få vigtig information om særlige produktfordele- og egenskaber. 

Fordelene ved at købe tremmeseng på tilbud

Du behøver ikke købe de dyreste produkter, når du vil give din baby den bedste og mest trygge start på livet. Vil du spare penge på køb af tremmeseng i høj kvalitet, skal du gå efter tilbuddene. 

Der er mange producenter, der designer og fremstiller de uundværlige babysenge. Derfor lanceres der nye modeller hvert år, som er med til at udvide dine valgmuligheder.

Det dynamiske produktudvalg gør, at forhandlere af babysenge løbende sætter deres tremmesenge på tilbud. Det er senge, der intet fejler, men som tager plads på lagrene hos de forskellige forhandlere. 

Ønsker du en seng med særlige funktioner eller egenskaber, kan tilbud og udsalg blive din mulighed for at få den bedste tremmeseng til det lille barn. 

Når du køber tremmeseng på udsalg, får du samme høje kvalitet på dit produkt, som hvis du havde givet fuld pris. 

Der kan være mange penge at spare, som du i stedet kan bruge på babynest, barnevogn, babytøj, babyalarmer eller nogle helt femte produkter. 

Værd at vide om test af tremmesenge 

Når du undersøger de forskellige tremmesenge online, finder du ud af, hvor stort markedet er. Der er de justerbare senge, de dekorative, de praktiske, de smarte og de budgetvenlige. Det kan være en hjælp for dig, at du starter med at gøre brug af tests, så du kan blive bekendt med, hvilke kriterier babysenge vurderes efter. På den måde kan du lave dine egne tests og sammenligner, når du har forskellige modeller, du er interesseret i. 

Babysenge med tremmer testes i forhold til følgende kriterier:

 • Vægtklasse 
 • Ergonomi 
 • Design 
 • Pris i forhold til kvalitet

De bedste babysenge er dem, der er fremstillet til bestemte aldersgrupper. Du får mere kvalitet for pengene, når du vælger en seng, der er designet til at håndtere vægten hos dit barn. 

Når du undersøger de forskellige senge på nettet, vil du altid kunne få oplysninger om, hvilke aldersgrupper de er fremstillet til.

Din komfort har betydning, når de bedste modeller skal udpeges. Det skal være nemt og problemfrit for dig at kunne løfte dit lille barn op fra sengen uden at døje med rygproblemer. 

Sengene, der er lavet med en lav langside, er dem, som vurderes til at være de mest funktionelle. 

Designmæssigt kan en oval seng være at foretrække. Her er der ingen skarpe kanter på sengen, som vil fylde i soveværelset eller babyværelset. Disse modeller er de pladsbesparende løsninger. 

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at kvaliteten vil hænge sammen med prisen. Dog kan det være økonomisk fornuftigt at købe tremmeseng på tilbud, så du kan spare penge. 

Gode råd til dig der vil købe billig tremmeseng 

Der er intet i vejen for at kunne få en billig babyseng, når du samtidig går op i funktionalitet, kvalitet og design. Med nogle få forhåndsregler kan du give dit lille barn sikkerhed og tryghed i løbet af de første 18 måneder af livet. 

Når du vil købe babyseng til en billig pris, skal du gøre brug af følgende råd:

 • Vælg en kvalitetsseng på tilbud
 • Sammenlign forskellige modeller
 • Vælg en udgave der kan omdannes til juniorseng, når du vil spare penge på den lange bane

Det er bedre at købe babyseng på udsalg fremfor at vælge en billig model. Der er forskellige tilbudskampagner, du kan gøre brug af, når du vil have en budgetvenlig seng til din baby. Kvaliteten på materialerne er bedre på de dyrere senge, og dette har betydning for både sundhed, holdbarhed og levetid. Des flere modeller du sammenligner af budgetvenlige senge, des større er sandsynligheden for, at du kan udpege den seng, som dit barn får den bedste nattesøvn i. 

X