Foldemadras – Sådan finder du en god og billig foldemadras

Foldemadrassen er den perfekte løsning, når du skal have overnattende gæster, eller hvis du selv er gæst. Den kompakte, men behagelig madras er nem at have med og god at sove på, og den er derfor oplagt til, når der mangler en soveplads.

Annoncer herunder:
GRATIS FRAGT
By Klipklap - Foldemadras - brun/sand
Den smarte foldemadras fra by KlipKlap er designet til at stimulere børns motoriske udvikling. Madrassen er derfor god til at kravle, lege, rulle og hoppe rundt på. Foldemadrassen er fremstillet af 100% OEKO-TEX®. Foldet som en daybed/puf: H: 36 cm B:
Pris fra 5.900
GRATIS FRAGT
By Klipklap - Foldemadras - sand
Den smarte foldemadras fra by KlipKlap er designet til at stimulere børns motoriske udvikling. Madrassen er derfor god til at kravle, lege, rulle og hoppe rundt på. Foldemadrassen er fremstillet af 100% OEKO-TEX®. Foldet som en daybed/puf: H: 36 cm B:
Pris fra 5.900
GRATIS FRAGT
Pine Cone Foldemadras - 45x140 cm - Triangle - Happy Play - Sky
Pris fra 2.499
GRATIS FRAGT
by KlipKlap Foldemadras - 4 Fold - Multi Grey/Grey
Pris fra 2.799
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1017
by KlipKlap KK 4 foldemadras - Multi Grey
Pris fra 1.484

Klip Klap foldemadras fra By KlipKlap

KlipKlap foldemadras er blevet en meget eftertragtet foldbar madras. Den er enkel og stilfuld, og så har den et fint 10 cm højt skum i madrassen. Det giver en god komfort.

Foldemadrassen fra Klip Klip kan nemt klappes sammen, og så kan den fungerer som en lille puf eller bare til at side på. Madrassens design gør den fint i stand til at stå fremme. Den har 4 fold hvilket gør den 50 centimeter høj, når den er slået sammen.

Prøv en KlipKlap foldemadras, hvis du gerne vil have en flot og praktisk foldbar madras i et lækkert design, som gør at den også sagtens kan stå fremme, når den er foldet sammen.

Køb KlipKlap foldemadras i dag

(Reklame)

by KlipKlap Foldemadras - 4 Fold - Blue Grey/Grey

Foldemadras Innovation Living Ask fra Ilva

Denne fantastisk lækre folde madras er i lækkert design, og passer næsten altid ind i indretningen med sin stilrene askegrå farve. Foldemadrassen fylder heller ikke meget, så den kan nemt gemmes væk, når den ikke er i brug.

Innovation Living foldemadras har håndtag, så den let kan transporteres rundt og indmaden er bonded skum. Det grå betræk passer perfekt med det brune håndtag og de brune knapper.

Læs meget mere om denne luksus foldemadras fra Ilva og køb i dag. Ilva har ofte udsalg og gode tilbud, så du kan nemt være heldig at få den billigt.

Køb foldemadras hos Ilva her

(Reklame)

Innovation Living - Ask Foldemadras ILVA

Billig foldemadras Nocturne

Her kan du virkelig få en billig foldemadras for pengene. Modellen Nocturne er ekstra kraftig, men du skal være opmærksom på at den ikke kan gå i vask. Til gengæld er den flot, og hos Ilva kan du købe den online til kun 399 kr. i vejledende pris.

Klik dig videre herunder og bestil din nye foldemadras i dag. Ved at købe online er du altid sikret mindst 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Til denne billige pris kan det dog nok næsten ikke betale sig at returnere. Der kan altid opstå et praktisk behov, hvor det løser problemet at finde en foldemadras frem.

Køb billig foldemadras nu

(Reklame)

Nocturne Foldemadras ILVA

Magne Multisofa med tyk foldemadras

Flot og stilfuld multisofa, som er helt ideel til et børneværelse. Sofaen er lavet i hvid MDF med en grå foldesofa. Du får altså nærmest to i én med denne multisofa. Det er et praktisk møbel, som kombinerer flere funktioner.

Multisofaens mål er 179,6 cm i længden, 41,9 cm i højden og 131,8 cm i dybden. Se den fine multisofa med foldemadras online hos Ilva og køb i dag. Du kan også få den i hvid med rød foldemadras, hvis der skal lidt mere spræl på farverne. Det er modellen, du kan se herunder.

Køb multisofa her

(Reklame)

Magne Multi sofa ILVA

Magne Multisofa med rød madras

Her er samme multisofa som den ovenfor fra Ilva, men denne har i stedet en rød foldemadras til at give lidt mere liv i udtrykket. Selve korpus er igen i hvid MDF og målene er også samme som nævnt i multisofaen ovenfor.

Denne model er til dig der gerne vil have, at en børneværelse netop ligner et børneværelse. Der må gerne være flotte farver der stimulerer dit barn mere en de ellers mere stilfulde og minimalistiske farver vil gøre. Køb den i dag. Du vil ikke fortryde det.

Læs mere og bestil her

(Reklame)

Magne Multi sofa ILVA

Foldbar madras fra KlipKlap

Den foldbare madras fra KlipKlap er en moderne klassiker. Se selv det flotte design. Den kan sagtens stå fremme i gæsteværelset og pynte i rummet. Når den så skal bruges som gæsteseng folder du bare madrassen ud.

Skummadrassen er 10 centimeter i højden og det gør at du ligger behageligt. Skummadrasser kan godt få for små mål for at gøre dem nemmere at gemme væk. Det problem har du selvfølgelig ikke her, når den passer flot ind i indretningen.

Klip Klap madrassen her fungerer godt som både foldemadras til voksne og til børn. Tjek den ud i dag og køb online. Så har du altid mindst 14 dages fuld returret.

Læ mere om KlipKlap madras her

(Reklame)

by KlipKlap Foldemadras - 4 Fold - Multi Grey/Grey

Hvad er en foldemadras?

Kort sagt er en foldemadras en madras, der kan foldes sammen, så den er nemmere at transportere eller opbevare. Foldmadrassen er en super smart løsning til hjemmet, hvor der ofte er overnattende gæster, eller hvor der er børn, der godt kan lide at lege vildt. Madrassen behøves nemlig ikke kun af blive anvendt til at sove på, men virker også perfekt til at lægge ud på gulvet, så børnene kan lege på den. Så behøver du ikke at være bange for, at de kommer til skade, når de tumler rundt. Den er også god til forældrene, der gerne vil lege med børnene, men gerne vil være fri for at sidde på det hårde gulv.

Foldemadrasser er nemme at transportere, og det er derfor også en god løsning til dig, der ofte rejser og overnatter hos venner og familie, der ikke har nogen gæsteseng. Den er nem at have med i bilen og kan lægges hvor som helst i hjemmet hos dem, du besøger, og skabe en behagelig og bekvem soveplads. Det er især oplagt til dig, der har svært ved at sove på nye senge, du ikke er vant til. Med en god foldemadras, der passer til dine behov, behøver du altså ikke at frygte en dårlig nats søvn, når du ikke er hjemme.

Find den rette foldemadras til dig

Ligesom med madrassen på din seng, så er der forskel på foldemadrasser, og hvis du gerne vil give dig selv den bedst mulige søvn, når du ikke er hjemme, så kan det godt betale sig at sørge for at vælge en god foldemadras, der passer til dig og dine behov.

Det er muligt at finde foldemadrasser i forskellige størrelser, tykkelser, former, materialer og farver, så du kan altså finde en, der passer lige præcis til dine behov og ønsker. Hårdheden af foldemadrasserne varierer også og her det – ligesom med en almindelig madras – vigtigt at finde en hårdhed, der passer til dig, så du sover bedst muligt på den. Typisk vil tungere personer skulle bruge en lidt hårdere madras, mens lettere personer skal bruge en blødere, men herudover er der også bare folks egne præferencer, som kan variere meget. Den perfekte foldemadras for dig er altså ikke nødvendigvis den bedste for resten af familien.Du kan vælge størrelsen på din foldemadras ud fra dit behov. Hvis madrassen skal være til et barn, så kan det være, det giver mere mening at købe en foldemadras i en “junior” størrelse, der er nemmere at transportere. Skal du til gengæld ofte rejse med din partner, hvor I begge har brug for en soveplads, så kan det være, det er nemmere at købe en dobbelt foldemadras. Der er masser af muligheder for at få en foldemadras, der opfylder dine behov.

Fold ud skummadras i størrelsen 80×200

En foldemadras som også populært bare kaldes fold ud madras fås typisk i størrelsen 80×200. Det vil sige at madrassen er 200 cm i længden og 80 cm i bredden. Det svarer til en enkelt-seng størrelse til en person der ikke er over 2 meter høj. Normalt har en foldemadras 3 folder som skal foldes ud. Det er deraf navnet fold ud madras er kommet.

Foldemadrasser er næsten altid basalt set en skummadras. Skum er det mest praktiske materiale til foldemadrassens funktion og skummadrasser 80×200 passer lige med de 3 fold man typisk har i en fold ud madras. Det er dog ikke altid skum. Du kan også købe en latexmadras der kan foldes sammen. Så er det typisk bare ikke en billig foldemadras. Til gengæld får du så en bedre kvalitet.

Gæsteseng med som dobbelt foldemadras

Selvom den mest almindelige størrelse til foldemadrasser er enkeltseng kan du også få en dobbelt foldemadras. Funktionen er for en sådan madras er ofte at det er en gæsteseng eller gæstemadras, og det egner den sig godt til da den nemt kan klappes sammen og pakkes væk. Derfor behøver det heller ikke at være top kvalitet.

Hvis du gerne vil have en praktisk og billig gæsteseng, så er en foldemadras i form af en fold ud skummadras 80×200 lige noget til dig. Kig dig godt omkring på nettet for at finde en billig model, og hvis du vil være sikker på at finde en god kvalitet, kan du orientere dig i en af de mange online test af foldemadras, som man kan finde online.

Gode klapsammen gæstesenge til voksen

En foldemadras kendes også under navnet klapsammen seng eller gæsteseng. Det er ikke blot en god og praktisk seng til børneværelset. Foldemadrasser egner sig også fantastisk godt til gæstesenge. Størrelsen på 80 x 200 centimeter, som er det mest almindelige mål, passer perfekt til en voksen. I stedet for at have en kluntet sovesofa eller folde ud seng, så brug da en foldemadras.

Hvis du foretrækker en god foldemadras fremfor andre typer af gæstesenge, så kan du gøre lidt mere ud af at finde en luxus foldemadras i lækkert finish. Det kan være en klassisk sort eller måske endda en rund foldemadras, så det gerne må være lidt specielt. Den er praktisk som klapsammen seng, når den skal bruges. Slå den så sammen og du har et flot møbel på dit kontor eller gæsteværelse.

Hvor skal jeg købe min foldemadras?

Foldemadrasser kan ikke kun købes online. Faktisk kan det være et besværligt stort møbel at fragte, så mange køber sin foldemadras i en rigtig butik. Så sparer man fragten som ellers tit skal betales på en webshop, men til gengæld skal man selv hente møblet.

Alle møbelhuse med respekt for sig selv har også sin version af foldemadrassen. Det store svenske møbelhus Ikea, som har nogle enkelte kæmpe forretninger i Danmark kan også levere gæstesenge. En Ikea foldemadras er bestemt ikke af dårlig kvalitet. Sådan er det faktisk generelt med Ikea, som ellers ofte bliver uretmæssigt hængt ud for dårlig kvalitet. Ofte er Ikea møbler bedste til prisen. Som de selv siger er alle deres produkter jo også testet af hverdagen. Du kan altså aldrig finde en model af foldemadrasser i Ikea, som ikke har været igennem test.

Bilka er et andet stort varehus, og her kan du også finde enkelte møbler som eksempelvis en foldemadras. En Bilka foldemadras er normalt en billig foldemadras, men den kan også sagtens være i god kvalitet. Måske ikke topkvalitet, men når du finder en foldemadras på tilbud i Bilka har du helt sikkert fået en god pris.

Ellers har en butik som Netto er sit såkaldte marked, hvor der jævnligt skiftes ud i varerne. Her kan man også være heldig at finde en Netto foldemadras. Det er nok ikke luksus mærker som Klip Klap, Sleepy eller Cubus, men du sparer helt sikker penge.

Derudover er der møbelhuse som Jysk eller dagligvare butikken Føtex. I Føtex er det ikke en fokusvare, så det er ikke sikkert at du kan vælge mellem almindelig eller dobbelt foldemadras. Du kan sandsynligvis også kun finde enten en tyk folde madras med et godt lag skum eller med en tynd skummadras. Det er prisen for at købe på lidt mere discount.

Hvis du ikke går alt for højt op i om foldemadrassen hedder Sleepy eller Cubus, så køb da en billig model i en butik som Føtex. Det kommer alt sammen an på netop dit behov.

X