Kontinentalseng – Din guide til det rette valg

Hvis du har besluttet dig for, at det er en kontinentalseng, du gerne vil have, så kommer du til den næste fase i processen. Det er her, du skal gå mere målrettet til værks i forhold til at finde den helt rigtige for dig. Der findes nemlig et meget stort udvalg af kontinentalsenge, og hvad er det så for en model, der skal blive din nye seng? 

I denne guide vil du få nogle tips til, hvordan du finder nogle af de bedste og billige kontinentalsenge online.

Atlas Kontinentalseng 180×200 fra Bedre Nætter

Denne Atlas Kontinentalseng 180×200 er lavet i et flot og stilfuldt design. Farven er antracit grå, hvilket passer flot i de fleste soveværelser. En kontinentalseng er en seng i tre lag med boksmadras, en vendbar madras og topmadras. Her får du kvalitet i alle tre dele.

Hos Bedre Nætter kan du vælge fastheden på madrasserne, og derudover som tilkøb vælge en sengegavl der passer til sengen. En 180×200 kontinentalseng er i størrelsen dobbeltseng. Højden på denne seng er 54 cm. Du kan læse meget mere om denne flotte kontinentalseng i størrelsen 180×200 ved Bedre Nætter.

Køb her

(Reklame)

Atlas Kontinentalseng 180x200

Allergivenlig Venus Mayan Kontinentalseng 210×210

Venus Mayan er en allergivenlig kontinentalseng 210×210. Udover at være allergivenlig er det også en sand luksus seng med 7 omfavnende komfortzoner. Disse komfort zoner giver god støtte og en bedre søvn.

Du kan vælge sengeben i flot egetræ eller såkaldte champagne ben som er fremstillet i rustfrit stål. Størrelsen 210×210 er hvad man roligt kan kalde en stor dobbeltseng. Der er rigelig med plads at boltre sig på, og dermed er den praktisk, hvis du er typen der sover lidt uroligt.

Tjek denne Venus Mayan kontinentalseng 210×210 ud, hvis du vil have luksus og allergivenlige materialer. Størrelsen er blandt de største kontinentalsenge, men hvis du klikker dig videre, kan du også se modellen i mindre størrelser end 210×210.

Se flere muligheder her

(Reklame)

Venus Mayan Kontinentalseng 210x210

Billig Kontinentalseng 140×200 Senses Lux

140×200 er ofte den mindste størrelse i kontinentalsenge, man kan finde. Det er ikke helt på samme måde som elevationssenge, hvor du kan få bredder helt ned til 80 cm. Denne 140×200 kontinentalseng giver gode muligheder i inderetningen med sin beskedne størrelse. Den er ideel til det lille soveværelse.

Senses Lux modellen her har 5 komfortzoner med god støtte. Derudover har sengens springmadras pocketfjedre, som er omgivet af hybridskum. Hybridskum er ventilerende og elastisk skum. Det er godt for temperaturreguleringen i din seng.

Køb billig kontinentalseng 140×200 her

(Reklame)

Senses Kontinentalseng 140x200

Køb lækker Venus Motion Kontinentalseng 160×200

Venus Motion er en ekstraordinær god seng. Venus er i forvejen en populær serie hos Bedre Nætter, men denne model har også den nyudviklede og moderne topmadras Motion.

Størrelsen på denne seng er 160×200 og det er en mellemstørrelse kontinentalseng. Der er 7 forskellige komfortzoner og pocketfjedre samt det topmoderne hybridskum der bringer det bedste fra flere forskellige verdener i skum.

Se denne spændende kontinentalseng 160×200, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er ikke en billig kontinentalseng, men du får utrolig god kvalitet for pengene. Se også de forskellige tilpasningsmuligheder der er. Vælg den rette fasthed i madrassen og ikke mindst de ben der lige falder i din smag.

Udforsk Venus kontinentalsenge her

(Reklame)

Venus Motion Kontinentalseng 160x200

Tjek online test af kontinentalseng

I den første fase af din søgning kan du med fordel tjekke diverse tests af nogle af de bedste kontinentalsenge. Sådan en kontinentalseng test kan give dig meget information om, hvad du kan forvente af en seng af god kvalitet. Kvaliteten er helt afgørende, når det drejer sig om senge.

I en test vil du også få et fingerpeg om, hvilken polstring og hvor tæt en fjedring du bør gå efter for at få den mest optimale komfort. Mange kontinentalsenge er bygget op på samme måde, og dermed vil deres design minde meget om hinanden. Enkelte designs skiller sig dog ud, men blandt de traditionelle kan det være svært at se den enkelte sengs kvalitet. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du skal gå efter for at få den bedste kvalitet.

Gå efter den gode kvalitet

Det vigtigste i en kontinentalseng er selve kernen, nemlig madrassen. Madrassen fås i tre forskellige hårdheder, som afhænger af brugerens vægt. Desuden skal du være opmærksom på, hvordan madrassen er affjedret. De bedste madrasser har flest pocketfjedre pr. kvadratmeter (typisk 3.000 pr. m2), og deres størrelse kan variere i forhold til forskellige komfortzoner i madrassen.

Madrassen kan være polstret med forskellige materialer, og her kan du vælge det materiale, der passer bedst til din foretrukne komfort. Glem ikke den gode topmadras, den er også afgørende for den bedste liggekomfort.

Den gode kvalitet vil altid betale sig at gå efter. Anskaffer du dig en rigtig god seng, så vil du have glæde af den i mange år fremover. Den vil kunne holde sin fasthed og give dig den komfort, som din krop har bedst af. 

Billig kontinentalseng med gode priser

Det vil typisk være sådan, at når du vælger et produkt af god kvalitet, så koster det nogle penge. Sådan er det også for kontinentalsenge. Det kan godt være noget af en udskrivning at få en ny seng, når du nødigt vil gå på kompromis med kvaliteten.

Men hvis du går målrettet efter de gode tilbud, så kan det godt lykkes for dig at finde en kontinentalseng, der er både god og billig. Det kan du gøre ved, at du følger et par online forhandlere af gode senge, så du kan holde øje med, hvornår de gode tilbud kommer. Det kan ske i forbindelse med et generelt udsalg, eller det kan være enkelte modeller, som bliver sat på tilbud for at gøre plads til nye modeller. Benytter du dig af sådan et tilbud, så kan du få en virkelig god seng til en virkelig god pris.

X