Børneseng – Din guide til billige børnesenge

Det er vigtigt, at børnene for nok søvn, men kvaliteten af søvnen har også meget at skulle have sagt, og her spiller sengen en stor rolle. Sørg for at vælge en god børneseng, der kan give barnet en afslappende og komfortabel søvn.

Børnesenge er dog en samlet betegnelser for senge til børn i mange aldre og forskellige typer af børnesenge. En børneseng til de helt små kaldes en babyseng, mens de lidt større børn typisk får en juniorseng. Har man to børn er der mange som vælger en etageseng. Etagesengen går populært også under navnet køjeseng.

Annoncer herunder:
GRATIS FRAGT
VENTURE DESIGN Unlimited Speed Jeep børneseng - sort melamin
Pris fra 2.629
GRATIS FRAGT
VENTURE DESIGN Urban Racing King Car børneseng - rød melamin
Pris fra 2.719
GRATIS FRAGT
VENTURE DESIGN Princess Crown Single børneseng - pink plastik og melamin
Pris fra 2.479
GRATIS FRAGT
VENTURE DESIGN Magic Carriage børneseng - pink melamin
Pris fra 1.709
GRATIS FRAGT
VENTURE DESIGN Wolf Team Racing Car børneseng - blå melamin
Pris fra 2.709
GRATIS FRAGT
VENTURE DESIGN Windstorm Formula Car børneseng - blå plastik og melamin
Pris fra 2.619
GRATIS FRAGT
STRIBBO Shuma børneseng - natur træ
Pris fra 4.997
GRATIS FRAGT
STRIBBO Shuma børneseng - grå træ
Pris fra 4.997
GRATIS FRAGT
STRIBBO Shuma børneseng - hvid træ
Pris fra 4.997
GRATIS FRAGT
STRIBBO Shuma børneseng - pink træ
Pris fra 4.997
GRATIS FRAGT
STRIBBO Shuma børneseng - blå træ
Pris fra 4.997
GRATIS FRAGT
LAFORMA Maralis tipi børneseng - natur ask (70x140)
Pris fra 1.799
GRATIS FRAGT
LAFORMA Maralis børneseng - natur asketræ (70x140)
Pris fra 5.195
GRATIS FRAGT
Disney Prinsesse Karet Junior Børneseng 140Cm
Pris fra 2.078
GRATIS FRAGT
Disney Biler 2 Junior Børneseng 140Cm
Pris fra 1.811
GRATIS FRAGT
Minnie Mouse Træ Junior Børneseng 140Cm
Pris fra 1.115
GRATIS FRAGT
Disney Prinsesse Karet Junior Børneseng 140 Cm
Pris fra 2.484
GRATIS FRAGT
Disney Biler Lynet Mc Queen Junior Børneseng 140Cm
Pris fra 2.082
GRATIS FRAGT
Disney Classic Træ Junior børneseng (140cm)
Pris fra 1.202
GRATIS FRAGT
Girls Rose Træ Himmelseng Junior Børneseng 140Cm
Pris fra 2.166
GRATIS FRAGT
Batman Batmobile m/Lys Junior børneseng (140cm)
Pris fra 2.128
GRATIS FRAGT
Dinosaur Træ Junior Børneseng 140Cm
Pris fra 1.078
GRATIS FRAGT
Hopplay Børneseng, Hvid
Hopplay er en unik børneseng, som med garanti vil skabe stor glæde på børneværelset. Med denne børneseng får du både en sengeramme og et legerum. Se alle børnemøbler her. Vedligeholdelse Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst muli
Pris fra 6.099
GRATIS FRAGT
Sengeramme Til Børneseng, Rød Racerbil
Her får du en helt unik sengeramme, som med garanti vil vække stor glæde og begejstring på børneværelset. Se alle vores sengerammer her. Vedligeholdelse Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligehold
Pris fra 7.899
GRATIS FRAGT
Disney Classic Træ Junior børneseng, 140 cm.
Pris fra 1.299
GRATIS FRAGT
Disney Biler 2 Junior børneseng (140cm)
Pris fra 2.049
GRATIS FRAGT
Disney Prinsesse Karet Junior børneseng (140cm)
Pris fra 2.549
GRATIS FRAGT
Worlds Apart Flowers Junior børneseng (140cm)
Pris fra 1.049
GRATIS FRAGT
Girls Rose Træ Himmelseng Junior børneseng (140cm)
Pris fra 2.549
GRATIS FRAGT
Minnie Mouse Træ Junior børneseng v2 (140cm)
Pris fra 1.149
GRATIS FRAGT
Minnie Mouse Træ Junior børneseng v3 (140cm)
Pris fra 1.149
GRATIS FRAGT
Thomas Tog m/opbevaring Junior børneseng (140cm)
Pris fra 1.999
GRATIS FRAGT
Disney Biler Lynet McQueen Junior børneseng (140cm)
Pris fra 2.199
GRATIS FRAGT
Disney Prinsesse Karet Junior børneseng (140 cm.) v. 2
Pris fra 2.549

Enkel og billig børneseng i god kvalitet

Her får du en flot og funktionel børneseng til under tusind kroner. Det er billigt og ofte kan du samtid finde børnesenge på tilbud ved en webshops som Mamashop. Denne model hedder Ida-Marie og er produceret af Hoppekids.

Børnesengen på billedet er i dusted blue farve, men den kan fås i mange andre farver. Hvis du er mest til enkle farver og stilrent design, så er dette et godt valg til dig. Det er en billig børneseng i rigtig god kvalitet til pris.

Mål: 70 x 160 cm.

Køb billig børneseng her

(Reklame)

Hoppekids IDA-MARIE Juniorseng IDA-MARIE 70x160 cm - Dusted Blue Juniorseng

Hoppekids børneseng pakke med gavl og udtræksseng

Denne Maja Deluxe junior børneseng fra Hoppekids er en god samlet løsning, når du er på markedet efter børnesenge. Det kan meget vel være den bedste børneseng til dine behov. Du får mellemgavl med og en udtræksseng på 90×200 cm. Bemærk at madras og puder på billedet ikke medfølger.

Det smarte ved denne seng er at den indbyggede udtræksseng giver gode muligheder for opbevaring. Samtidig får du en smart og lækker børneseng, som sagtens kan holde i mange år. Det kan godt være en seng der står tidens test og kan bruges til flere børn.

Se hele pakken her

(Reklame)

Hoppekids Maja Deluxe juniorseng med mellemgavl, inkl. udtræksseng, 90x200 cm Juniorseng

Halvhøj seng med skrå stige og rutsjebane

Her er børnesengen til dig der vil gøre det ekstra godt for dit barn. Denne juniorseng har er fint og stilfuldt design, men bedst af alt er der rutschebane. Barnet kravlet op på stige, så det kommer lidt op i højden, og nedad går det på den sjove rutsjebane.

Denne halvhøj børneseng fås i forskellige farver. Den er solid og et lækker valg til barnet, der kan få mange sjove timer til at gå. Det er lidt som at flytte lejepladsen ind på børneværelset, og dit barn vil elske dig for det. Sengen fås også i forskellige størrelser. Modellen her på billedet er hvid og forhandles hos Mammashop.

Kig forbi Mamashop regelmæssigt, da webshoppen ofte har gode tilbud og udsalg. Derudover finder helt generelt billige priser på børnesenge.

Køb den lækre børneseng her

(Reklame)

Hoppekids PREMIUM halvhøj seng m. skrå stige og rutsjebane - Hvid - Flere størrelser Juniorseng

Flot køjeseng i god kvalitet til billig pris

Se denne alsidige vinkel kombiseng fra Hoppekids. Den består af to senge fra Premium serien fra Hoppekids. Kombinationen kan bruges som to selvstændige børnesenge eller som en kombi vinkelseng. Den er god, hvis du gerne vil udnytte pladsen ved at have sengen i højden, og du kan altid flytte rundt efter behov.

Der er god opbevaringsplads under juniorengen, og der kan monteres bord under højsengen, hvis pladsen skal udnyttes bedre der. Det er med andre ord en køjeseng, der kan passe til de fleste behov. Find den udnyttelse der er bedst til dig.

Når du køber ved Mamashop er der prismatch. Det betyder at du altid kan få sengen til bedste pris. Hvis du finder sengen billigere ved en anden forhandler, kan du få matchet prisen hos Mamashop. Det er din garanti for at du altid kan købe billige børnesenge ved Mamashop.

Køb køjeseng her

(Reklame)

Hoppekids PREMIUM Køjeseng Vinkelkombi 90x200cm med skrå stige - Hvid Juniorseng

Komfort og sikkerhed i fokus

Søvnen er en vigtig del af børnenes udvikling, og det giver derfor god mening, at sørge for at købe gode børnesenge. Ligesom med voksne kan behov og præferencer variere fra barn til barn, og det er derfor en god idé at give sig tid til at finde en børneseng, der giver barnet den maksimale komfort og den bedste søvnkvalitet.

Børn kan godt bevæge sig meget i søvne, og det er derfor vigtigt, at der er stort fokus på sikkerheden. Hvis barnet er lille, er det en god idé at sørge for at have en seng med hegn langs kanten, der stopper barnet fra at falde ud af sengen om natten og slå sig. Helt små børn under 2 år bør ligge i en tremmeseng, der sikrer, at de slet ikke kan komme galt afsted. Det kan også være, barnet gerne vil kunne lege i sengen, og også her er det godt at have mindsket risikoen for ulykker ved at vælge en sikker seng.

Ligesom med voksne, er det vigtigt, at børn støttes ordentligt at den madras, de sover på. Liggekomforten bidrager til søvnkvaliteten, hvilket bidrager til barnets evne til at lære og udvikle sig. Barnets størrelse og vægt har en del at skulle have sagt, når det kommer til at finde en god børneseng. Der skal være god plads til, at barnet kan bevæge sig, og alt efter, hvor meget dit barn vejer, skal madrassen være tilpas fast til at give den rette mængde støtte.

Sjove børneseng til den livlige fantasi

For at finde den bedste, billige børneseng er det godt at tage udgangspunkt i barnets alder og størrelse. Typisk vil ældre børn foretrække senge, der er mindre barnlige, men der er masser af smarte og sjove senge, der passer godt til børneværelset og barnets behov.

Køjesenge og højsenge er ofte et hit hos børnene, hvor muligheden for at sove to eller have mere plads under sengen giver gode, pladsbesparende løsninger til børneværelset. Desuden er der mange børn, der synes, det er sjovt at sove i en løftet seng, der lægger op til en masse sjov og ballade. Det er dog vigtigt at vente med at komme sådan en seng indtil barnet når en vis alder, så de selv sikkert kan klatre ind og ud af sengen uden at komme til skade.

Billige børnesenge i høj kvalitet

Børn vokser hurtigt, og det betyder ikke kun, at man er nødt til at udskifte tøjet hyppigt. Det kan nemlig også betyde, at der bliver behov for en ny børneseng. Derfor giver det god mening, at man som forælder helst gerne vil finde gode og billige senge til barnet, så der er bedre råd til at skifte sengen ud, når der er behov for det. 

For at finde billige børnesenge, der stadig lever op til alle kravene om komfort og sikkerhed, kan det være en fordel at lede på nettet. Her har du gode muligheder for at få et overblik, sammenligne priser og nogle gange endda læse anmeldelser, så du kan være helt sikker på, at du får et godt produkt til en god pris, som andre børn og forældre ville anbefale.Et godt sted at spare penge, er ved at vælge en børneseng med udtræk. Denne type af børnesenge gør det muligt at indstille størrelse, så den tilpasset efterhånden, som barnet vokser. Det betyder derfor, at du slipper for at skulle købe nye senge alt for ofte. Typisk vil en børneseng med udtræk have omkring 3 indstillingsmuligheder, så der er plads til at barnet kan vokse over en længere periode.

Høj eller halvhøj børneseng – Hvad skal du vælge?

Børnesenge kommer i tre almindelige højder. Den mest anvendte er sengen i almindelig sengehøjde. Niveauet hvor madrassen ligger er ret lavt, og også lavere end ved en seng til voksne. Børnesengen skal naturligvis have en højde så barnet nemt kan komme i og ud af sengen. Ellers kommer vi op i de mere hævede senge, og så er der altid stige til.

Efter sengen med børnemadrassen langt nede mod jorden er den næstmest almindelige seng en højseng. Højsengen går under flere navne. Mange kender den som køjeseng, mens. andre omtaler den som en etageseng. En køjeseng er dog altid med to senge, mens en højseng typisk bare er en enkelt seng i et højere niveau. Etagesengen kan betegne begge typer.

En halvhøj seng definerer næsten sig selv. Det er mellemniveauet mellem en almindelig børneseng og højsengen.

Nu hvor vi har set på de forskellige højder på børnesengen, skal vi da også lige se nærmere på de sjove muligheder især højsengen byder på. Højden giver mulighed for en børneseng med rutsjebane. Børnesenge med rutschebane er særligt populære hos de lidt støre børn i den alder som stadig sover i højseng.

Derudover benytter mange lejligheden til at få en rigtigt spændende seng til barnet. Den store konstruktion i en høj seng giver mulighed for stor kreativitet. Mange bygger selv en børneseng som hus som et DIY projekt. Du kan også købe børnesenge som brandbil eller flyvemaskine. Mulighederne er mange, og så længe materialer er i orden og du kan finde ud af at bygge, så kan du bare selv give los og lave en fed DIY seng.

Vælg en praktisk børneseng med skuffe til opbevaring

Når du alligevel skal have en børneseng til dit barn, kan du i samme omgang tænke lidt praktisk. En børneseng kan have en skuffe til opbevaring. Her kan der ofte være meget god plads til sengetøj og legetøj.

Børnefamilier ved, at det første man kommer til at mangle er plads. Der bliver hele tiden købt nyt legetøj og nye bamser, men der bliver sjældent smidt lige så meget ud, som der bliver købt ind. Derfor kommer man hurtigt til at mangle pladsen. Her kan børnesenge med opbevaring være din redning. Køb en god børneseng med masser af plads. Der må gerne være en stor skuffe, hvor du kan gemme ting væk i.

Køb billig børneseng på tilbud online

En børneseng kan godt være billig. Det gælder om at være vågen og se efter de gode tilbud og udsalg. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at shoppe på nettet. Online kan du hurtigt sammenligne priser, og så finder du nemmere den bedste børneseng til prisen.

Fordelen ved at købe online er også, at du er sikret mindst 14 dages returret. Du har altså altid mulighed for at fortryde dit køb, hvis børnesengen ikke lige var som forventet. Den eneste undtagelse er hvis du har fået noget specialfremstillet. Så bortfalder fortrydelsesretten.

Der er altså både pris og sikkerhed til fordel, når du handler online. Se eksempelvis de børnesenge, som vi linker til. Det er altid kun fra troværdige forhandlere, og ofte har de billige priser og den bedste seng til dit behov.

X