Skummadras – Hvordan vælger du den rigtige?

Det kan være svært at vælge den helt rigtige skummadras. Om du har dårlig ryg eller bare generelt sover dårligt om natten, så er det vigtigt, at du har den helt rigtige madras at ligge på. Vi sover godt og vel en tredjedel af vores liv, og derfor har alle fortjent en god nattesøvn. Læs videre, hvis du vil finde den rigtige skummadras til dig.

Du lever efter, hvordan du sover. Sådan påstår de fleste søvneksperter. Hvis du får det forkerte ben ud af sengen om morgenen, kan det ødelægge resten af dagen for dig. Derfor er topmadrassen et helt afgørende tilbehør til din seng, hvis ikke det vigtigste. Det kan være topmadrassen, der afgør om du sover trygt og godt eller uroligt og dårligt.

En skummadras er en af de mest populære topmadrasser på markedet. Den fås i flere forskellige slags og kan derfor tilpasses dine søvnbehov. Hvis du f.eks. lider af dårlig ryg, så er der en skummadras til dig. Hvis du har det varmt om natten, og derfor har søvnproblemer, så kan en skummadras med en stor åndbarhed være en løsning. 

Vælg skummadras efter søvnen

Der findes helt almindelige skummadrasser i purskum. De fås i forskellige kvaliteter og fastheder, og her handler det i høj grad om smag og behag. Hvis du sover godt i forvejen, så er det værd at overveje en skummadras med purskum. 

Koldskum derimod har en større fleksibilitet og elasticitet. Det betyder, at den holder til mere vægt og tilpasser kroppen bedre. Bæreevnen støtter kroppen på bedst mulige vis og har derudover en rigtig lang levetid. 

Memory-skum er som navnet antyder også et fleksibelt materiale, der nøjagtigt tilpasser sig kroppens former. Hvis du lider af smerter i muskler og led, så er det et godt og sundt valg, da en madras med memory-skum aflaster kroppen, de steder det gør ondt.

Hvis du sover dårligt om natten, fordi du har det varmt, så kan latex-skum være en mulighed for dig. Det er nogle af de mest avancerede madrasser på markedet, men ideen er enkel. Det er et støttende naturmateriale med en høj grad af åndbarhed, det vil sige, at luften bedre cirkulerer, når du sover. På den måde føles den køligere end de andre topmadrasser.

Sov godt om natten med den rigtige skummadras

Søvnen er vigtig for, hvordan du lever dit liv. Sover du dårligt om natten, går det både udover dit professionelle som dit private liv. Det kan være afgørende for, om du har det fornødne overskud i hverdagen til at leve dit liv, som du gerne vil. Derfor kan en skummadras helt enkelt ændre dine søvnvaner og derfor også dit liv. Med den helt rigtige skummadras kan du igen få den søde og gode nattesøvn, som du har savnet. Du står op om morgenen med en helt anden energi, og du føler straks mere overskud i hverdagen. Med den rigtige skummadras er det slut med søvnløse nætter, hvor du ligger og vender dig forgæves. Med den rigtige skummadras kan du sove godt hver nat langt om længe.

X