Højseng – Sådan finder du den bedste højseng

Højsenge er populære, især herhjemme – og det er bestemt ikke uden grund. Med en højseng får du plads til meget mere på børneværelset, på gæsteværelset eller i studieboligen. Selvom mange forbinder en højseng med børneværelset, er den faktisk ret så smart at have på for eksempel gæsteværelset eller i studieboligen.

Da højsengen er løftet et godt stykke over gulvet, giver det dig god plads under sengen til at indrette en dejlig hyggekrog eller måske en arbejdsplads. Der er nemlig god plads til at placere et skrivebord eller lignende under. En højseng kan derfor være en utrolig praktisk løsning – også selvom det ikke er på børneværelset.

Annoncer herunder:
GRATIS FRAGT
STEENS For kids højseng, m. stige - hvidvasket og grå/brun fyrretræ (90x200)
Her præsenterer vi en fin For kids højseng til børn, der kommer fra Steens. Børnesengen er lavet i hvidvasket og grå/brunt fyrretræ, og den er designet med en stige, så det er let for barnet at komme op i sengen.   Det er en elegant og minimalistisk højs
Pris fra 8.699
GRATIS FRAGT
Flexa Classic Højseng
Med Flexa Classic Casa-højsengen får du et sengemodul med integreret click-on-skrivebord. Her er der altså tale om den perfekte seng til teenageren, som både gerne vil have plads til seng, skrivebord og overnattende venner. Sengen er fremstillet af massiv
Pris fra 16.182
GRATIS FRAGT
Magne Højseng
Højseng, ekskl. madras og FSC Mix 70%. - Snehvid lakeret mdf
Pris fra 6.599
GRATIS FRAGT
Magne Højseng
Højseng, ekskl. madras og FSC Mix 70%. - Grålakeret mdf
Pris fra 6.599
GRATIS FRAGT
Magne Højseng
Højseng, ekskl. madras og FSC Mix 70%. - Hvidpigmenteret fyr
Pris fra 8.599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2057
Flexa White Højseng
Flexa White højsengen er en god løsning til børn, som har brug for plads til opbevaring under sengen. Barnet kan også tilbringe hyggestunder under sengen. Højsengen er modulopbygget og kan laves om til en enkeltseng eller en halvhøj seng ved at skifte ben
Pris fra 6.202
GRATIS FRAGT
Flexa Classic Højseng
Denne Flexa Classic Casa-højseng er den perfekte løsning til teenageren, der har brug for ekstra plads til et skrivebord og til overnattende venner. Her får du en alt-i-en-løsning. Sengen har en lige stige med skridsikre trin til den øverste køje. Sengen
Pris fra 11.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 960
Hoppekids ECO Dream - Højseng 90x200 cm. - Hvid
Pris fra 3.839
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1200
Hoppekids ECO Dream - Højseng m. Bordplade - 90x200 cm. - Hvid
Pris fra 4.799
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1170
Hoppekids ECO Luxury - Højseng - 90x200 cm. - Skrå Stige - Hvid
Pris fra 4.679
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1410
Hoppekids ECO Luxury - Højseng m. Bordplade - 90x200 cm. - Skrå Stige - Hvid
Pris fra 5.639
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1400
Hoppekids ECO Luxury - Højseng - 90x200 cm. - Skrå Stige - Fleksibel Indlægsbund - Hvid
Pris fra 5.598
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1640
Hoppekids ECO Luxury - Højseng m. Bordplade - 90x200 cm. - Skrå Stige - Fleksibel Indlægsbund - Hvid
Pris fra 6.558
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1400
Hoppekids ECO Luxury - Højseng - 90x200 cm. - Fleksibel Indlægsbund - Hvid
Pris fra 5.598
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1640
Hoppekids ECO Luxury - Højseng m. Bordplade - 90x200 cm. - Fleksibel Indlægsbund - Hvid
Pris fra 6.558
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1170
Hoppekids ECO Luxury - Højseng - 90x200 cm. - Hvid
Pris fra 4.679
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1410
Hoppekids ECO Luxury - Højseng m. Bordplade - 90x200 cm. - Hvid
Pris fra 5.639
GRATIS FRAGT
FLEXA Nor Beds Højseng - Hvid/Eg
Pris fra 9.089
GRATIS FRAGT
FLEXA White beds Højseng med lige stige 200x90 cm - Hvid
Pris fra 8.259

Højseng med skrivebord i hvid og skrå stige

Flot højstol med skrivebord fra Hoppekids. Sengen har skrå stige og der medfølger bordplade, så højsengen er nok det bedste bud på en alsidig seng til det unge skolebarn. Denne højseng fra Hoppekids er Svanemærket.

Højsengen giver god mulighed for at udnytte pladsen bedre. Fordi sengen er hævet er der fin plads under sengen. Det giver en bedre udnyttelse af pladsen på børneværelset.

Klik dig videre herunder til Mammashop som har prismatch. Det betyder at du altid er sikker på at købe en billig højseng her i forhold til hvad andre forhandlere kan tilbyde af priser.

Køb højseng her

(Reklame)

Hoppekids PREMIUM Højseng 90x200cm med bordplade og skrå stige - Fleksibel indlægsbund - Hvid Juniorseng

Lækker højseng med rutchebane

Den bedste højseng for barnet er altid en højseng, hvor der også er plads til ekstra sjov og ballade. Her får du en billig højseng, og den tilhørende rutchebane sikrer at dit barn vil elske dig for den. Overvej at købe online. Så har du altid 14 dages returret, og kan på den måde selv finde ud af hvilken højseng der er bedst i test for dig.

Det er altid lidt ekstra sjovt for barnet med en højseng. Det er spændende at komme op i højden, hvilket man ikke har mulighed for med en almindelig juniorseng. Stigen bruges til at komme op, og rutchebanen gør turen ned af højsengen til en leg. En højseng er altid en populær børneseng for barnet der skal bruge den.

Se mere hos forhandleren

(Reklame)

Hoppekids BASIC delbar halvhøjseng m. rutschebane - Hvid - Flere størrelser Juniorseng

Vinkel kombi højseng bedst i test af hverdagen

Denne højseng er hvad mange nærmere vil kalde en køjeseng eller etageseng, da sengen også har seng i bunden. Denne model er særlig smart, da den løse seng i bunden giver mulighed for at stille højsengen i en vinkel. Dermed får du bedre mulighed for at udnytte pladsen og få den til at passe ind i indretningen.

Kombisengen her er egentlig en kombination af to senge fra Premium serien fra Hoppekids. Hoppekids tilbyder helt unik garanti for livstid på enhver fabrikationsfejl. Dermed kan du trygt stole på at sengen er i høj kvalitet.

Tjek i øvrigt hele Mammashops sortiment ud af højsenge til junior. Du kan finde noget til enhver smag og i flere forskellige farver. Ofte kan du også finde en højseng på tilbud eller udsalg. Webshoppens prismatch vidner i hvert fald om, at de gerne vil sælge til billigste og bedste pris.

Køb højsengen her

(Reklame)

Hoppekids PREMIUM Køjeseng Vinkelkombi 90x200cm med skrå stige - Fleksibel indlægsbund - Hvid Juniorseng

Derfor er en højseng den rigtige løsning for dig

En højseng er smart og praktisk, men hvorfor er den lige den rigtige løsning for dig? Først og fremmest er en højseng praktisk, fordi den giver dig rig mulighed for at udnytte hver og enkel kvadratmeter, fordi den er hævet over gulvet. Under højsengen kan du for eksempel finde plads til at have et skrivebord stående, du kan lave en hyggekrog med en sofa, eller du kan bruge pladsen til opbevaring. Du kan for eksempel have en reol eller et par hylder stående. På den måde udnytter du pladsen på en god måde, uden det ser alt for kompakt ud.

En højseng er derfor den rette løsning for dig, hvis du gerne vil:

 • Udnytte kvadratmeterne på en smart og praktisk måde
 • Have mange muligheder for at finde lige netop den højseng der passer til dig
 • Have mulighed for at placere noget under højsengen, for eksempel:
  • Et skrivebord
  • Et kontorbord
  • En hyggekrog
  • En sofa
  • Opbevaring, hylder osv.

Udnyt hver enkel kvadratmeter med en højseng

En højseng er udover at være pæn at se på, også utrolig praktisk. Især hvis du ikke har alt for mange kvadratmeter at gøre godt med. Måske skal du indrette et småt gæsteværelse, eller et minder kollegieværelse? En højseng er en smart løsning, da den på grund af højden giver dig mulighed for at udnytte pladsen under. 

Kontorplads

Du kan nemt og enkelt skabe en kontorplads under din højseng, uden det tager for meget plads. Der er rigeligt med plads under højsengen til at sætte et skrivebord eller kontorbord. På den måde udnytter du pladsen ekstra godt.

Hyggekrog

Du kan også skabe en hyggekrog under din højseng. Indret den med en dejlig sofa, nogle tæpper og puder og andet hyggeligt. Hvis du skal se film med en ven, vil det med garanti blive en kæmpe succes! Ved at lave en hyggekrog under din højseng, har du heller ikke brugt nogle kvadratmeter, da hyggekrogen jo sådan set kun er der, hvor der ellers ville have været en ganske normal seng.

Kan en billig højseng betale sig?

Som med så meget andet hænger pris og kvalitet sammen. Men lige netop med en seng vil du ikke spare alt for meget. En god seng kan nemlig gøre underværker for dit helbred, men en dårlig seng kan desværre have fatale følger for dit helbred. Hvis du har søvnproblemer over længere tid, giver det øget risiko for stress, overvægt, type-2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme og en masse andet. En dårlig søvn kan hænge sammen med en dårlig seng. Derfor er det ikke her, du skal spare alt hvad du kan, men derimod investere i en seng af god kvalitet. 

En god seng kan til gengæld gøre underværker for dit helbred. Hvis du har fået en god nats søvn, vil du opleve at have langt mere energi og overskud i din hverdag. 

En billig højseng kan derfor ikke altid betale sig. Hvis du finder en billig højseng, skal du i hvert fald sikre dig at den er af god kvalitet. Dette kan dog sagtens lade sig gøre, hvis blot du er opmærksom på dette.

Find en højseng på tilbud 

En højseng kan fås i en helt masse forskellige prisklasser. Du kan godt købe den billigste du overhovedet kan finde, men husk på at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Og lige specielt med senge, kan det være en god idé ikke at spare alt for meget. En god søvn hænger nemlig uadskilleligt sammen med et godt helbred. Se derfor om der ikke er luft nok i budgettet til at give lidt ekstra for sengen, og så få noget godt.

Noget der dog kan anbefales, er at købe din højseng på tilbud. Her er der nemlig mulighed for at finde en lidt dyrere model til færre penge. På den måde går du ikke på kompromis med kvaliteten, men sparer stadig et par kroner.

Find den bedste højseng der passer til dig

For at finde den perfekte højseng der passer til lige netop dig og dine behov, skal du gøre op med dig selv, hvad dine behov er. Har du bare brug for en helt enkel højseng? Vil du udnytte pladsen, og have et skrivebord stående under? Er højsengen til børneværelset, og må derfor gerne være i en sjov farve? Der er mange muligheder, når du skal købe en højseng, og du skal derfor starte med at gøre op med dig selv, hvad dine ønsker og behov er. 

 • Til gæsteværelset

Hvis din nye højseng skal stå på gæsteværelset, har du sikkert ikke alt for meget plads at gøre godt med. Du vil derfor gerne udnytte pladsen, og derfor er en højseng smart. Højsengen skal nok ikke bruges af samme gæst i længere tid, og derfor er det ikke her, du behøver smide alt for mange penge i projektet. Du kan i stedet nøjes med at købe en billig højseng, eller måske endda finde en på tilbud.

 • Til studieboligen

Hvis din nye højseng skal stå i studieboligen, har du sikkert heller ikke alt for meget plads at gøre godt med. Til gengæld kunne et skrivebord eller kontorbord være behjælpeligt, hvis du studerer. Hvis du ikke lige har et skrivebord eller kontorbord på lager, kan det oftest købes sammen med højsengen som et pakketilbud. På den måde sparer du et par kroner på at købe det sammen, når du nu alligevel skulle have både seng og skrivebord.

 • Til børneværelset

Hvis din nye højseng skal stå på børneværelset, må du gerne gå all in på farver og finurlige designs. Højsenge til børneværelser fås i mange forskellige varianter – du kan for eksempel få en højseng med en tunnel, eller med en rutsjebane. Børnene vil med garanti være helt vilde for at få en seng med indbygget rutsjebane! Der er mange sjove muligheder, når det kommer til højsenge på børneværelset.

Tjek markedet for højsenge online

Når du skal købe en højseng tænker de fleste sikkert på at gå i IKEA, ILVA eller et andet i den dur, og se på de muligheder der er. Men det kan være en god idé at tjekke markedet online inden du bevæger dig ud i byen for at finde din nye højseng. 

På den måde kan du nemt og overskueligt se hvad udvalget er, se på hvilke modeller der er og se på hvilke prisklasser der er. Du kan tjekke eventuelle tilbud ud, og måske endda gøre et godt kup. På den måde undgår du også at betale en alt for høj pris for din højseng.

X