Elevationsseng 120×200

En elevationsseng i størrelsen 120×200 cm er en størrelse der går under betegnelsen trekvartseng. Det er en slags mellemting mellem en enkeltseng og en dobbelseng. En 120×200 elevationsseng kan derfor både bruges som en stor enkeltseng eller en lille dobbeltseng.

Herunder kan du se et udvalg af elevationssenge i størrelse 120×200 cm fra forskellige forhandlere online. Husk at du ofte kan spare penge ved at købe din seng på nettet. Enten fordi online forhandlere har lavere normalpris eller fordi du finder en elevationsseng på tilbud. På nettet kan du hurtigt klikke dig rundt blandt webshops, og på den måde nemmere finde en billig elevationsseng.

Billig Senses Pulse Natural Elevationsseng 120×200

Netop nu kan du købe en Senses Pulse Natural elevationsseng fra Bedre Nætter. Du får en lækker seng og kan vælge mellem forskellige fasthed i madrassen. Derudover kan du vælge ben i stål eller runde træben i eg eller pegasus eg.

Ikke nok med at du sparer mange tusinde kroner med denne seng. Du får også en flot og moderne seng i lysegrå stilren farve. Som med alle andre elevationssenge bestemmer du selvfølgelig selv helt liggepositionen ved at justere på hovedgærde og ben-ende.

Køb sengen her

(Reklame)

Senses Natural Elevationsseng 120x200

Bedre Nætter Jupiter Wood

Jupiter Wood er endnu en lækker seng fra Bedre Nætter i trekvartstørrelsen. Jupiter modellen giver uforlignelig god kvalitet til prisen, så hvis du gerne vil have værdi for pengene er denne seng et godt valg.

Det er ikke den mest billige seng på markedet, men når det kommer til senge kan det betale sig at investere lidt ekstra i god kvalitet fremfor at købe en billig elevationsseng. Vi tilbringer mange timer hver dag i sengen, og det er vigtigt at få en ordentlig søvn.

Klik herunder og læs meget mere om Jupiter Wood hos Bedre Nætter. Her kan du også læse meget mere om netop denne sengs kvaliteter og se mange andre foreskellige elevationssenge, som du kan vælge mellem.

Gå til Bedre Nætter her

(Reklame)

Jupiter Wood Elevationsseng 120x200

Atlas 120×200 elevationsseng

Atlas elevationsseng 120×200 udmærker sig ved at støtte din krop i lige nøjagtigt din unikke liggeposition. Alle mennesker er forskellige, og derudover er der ingen mennesker der ikke bevæger sig i løbet af natten. Derfor er dette en særdeles god kvalitet i din seng.

Se meget mere om denne og andre fordele ved en lækker Atlas elevationsseng. Du får et lækkert og stilrent design, så sengen ikke blot bliver et sovemøbel, men rent faktisk også noget der gør noget positivt for din indretning. Vælg stålben eller ben i træ alt efter hvad der passer ind i din stil.

Køb elevationsseng her

(Reklame)

Atlas Elevationsseng 120x200

Få lækker stil og god kvalitet for pengene med Venus Mayan

Når du er på markedet efter en ny elevationsseng, så skal du omkring Venus Mayan. Designet er super flot og der er fokus på ultimativ komfort. Denne seng skal opleves, før du beslutter dig for at købe din nye seng.

Venus Mayan elevationsseng er desuden allergivenlig og har en grøn profil. Det betyder at du helt trygt kan vælge denne model, selvom du skulle døje med allergi eller måske skal købe sengen til dine børn. Se alle de fine valgmuligheder med sengen ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

Se den lækre Venus Mayan her

(Reklame)

Venus Mayan Elevationsseng 120x200
X