Etageseng – Se udvalg af gode og praktiske etagesenge

Etagesengen er altid et hit blandt børnene og udover at gøre sengetid sjov og tiltrækkende, så er det desuden en smart måde at spare på pladsen på. Ligesom med alle andre senge til børn, er det dog enormt vigtigt, at sikkerheden og komforten er i fokus.

En sjov og komfortabel etageseng

Etagesenge eller køjesenge er altid hyggelige, og de er oplagte til familien med to børn, der er tæt på hinanden i alder. Den høje seng lægger op til masser af sjov og leg i løbet af dagen, samt en hyggelig og rolig søvn om natten.

Ligesom med voksne, er det vigtigt, at børnesengen har en god madras og er i den rette størrelse, så barnet kan ligge godt og komfortabelt. Det er vigtigt, at barnet bliver støttet ordentligt, og at det kan bevæge sig nok. Herudover er det vigtigt at huske på, at børn ofte har det med at bevæge sig mere i søvne, og derfor er det vigtigt også at have sikkerheden i fokus, så ulykker undgås. Det gælder især ved en etageseng, hvor der er længere at falde, hvis barnet ruller ud over kanten.

Få plads til det hele

Det helt geniale ved etagesenge er, at de er en smart løsning til at spare på pladsen. Hvis familien bor i en mindre lejlighed eller et lille hus, kan det godt være, at børnene er nødt til at dele værelse, og to børne- eller juniorsenge, der står på gulvet, kan nemt ende med at tage al pladsen i børneværelset. Hvis der skal være plads til sjov og ballade, så er det oplagt at spare lidt på sengepladsen ved at bruge en etageseng, og ofte vil børnene også synes, at det er sjovt at sove i etagesengen. Den lægger desuden op til masser af sjov leg med at bygge huler og lignende. Resten af værelset kan derfor bruges til andre sjove ting.

Selv hvis børnene ikke deler værelse, så er etagesengen stadig et oplagt valg, hvis dit barn ofte har overnattende venner på besøg, eller måske bare gerne vil have den ekstra seng til at lege på. Den kunne indrettes som en hyggelig hule eller sofa-lignende siddeplads, hvor barnet kan se film og serier.

Find en billig etageseng i høj kvalitet

Børnesenge er lidt ligesom børnetøj – det skal ofte udskiftes, fordi barnet vokser ud af det. Det kan derfor godt være lidt dyrt at følge med, men det er vigtigt at sørge for, at barnet har en stor nok seng til sin højde. Derfor er det en god idé at være opmærksom på muligheden for at finde billige senge og gode tilbud.For at finde en god etageseng, der også er billig, så er nettet et godt sted at lede. Her kan du nemmere sammenligne priser og finde et langt større udvalg end i den lokale møbelforretning. Du kan også kigge efter anmeldelser og anbefalinger, så du er sikker på at ende med en god, robust seng i høj kvalitet, som kommer til at holde godt, selv med vilde børn.

X