Etageseng – Se udvalg af gode og praktiske etagesenge

Etagesengen er altid et hit blandt børnene og udover at gøre sengetid sjov og tiltrækkende, så er det desuden en smart måde at spare på pladsen på. Ligesom med alle andre senge til børn, er det dog enormt vigtigt, at sikkerheden og komforten er i fokus.

Annoncer herunder:
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1263
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 90x200cm med skrå stige, Hvid
Pris fra 5.837
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 835
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 70x160cm med skrå stige, Hvid
Pris fra 5.264
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 675
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 70x160 cm med to sengeheste, Hvid
Pris fra 6.074
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1274
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 120x200cm med skrå stige, Hvid
Pris fra 7.376
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 775
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 90x200 cm med to sengeheste, Hvid
Pris fra 6.974
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 930
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 120x200 cm med to sengeheste, Hvid
Pris fra 8.369
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 775
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 90x200 cm med to sengeheste og skrå stige, Hvid
Pris fra 6.974
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 675
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 70x160 cm med to sengeheste og skrå stige, Hvid
Pris fra 6.074
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 930
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 120x200 cm med to sengeheste og skrå stige, Hvid
Pris fra 8.369
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 973
Hoppekids ECO Luxury Høj Familie Etageseng 120x200 cm, Hvid
Pris fra 7.725
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 871
Hoppekids ECO Luxury høj etageseng 90x200cm, Fleksibel indlægsbund, Hvid
Pris fra 9.005
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 871
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 90x200cm med skrå stige, Fleksibel indlægsbund, Hvid
Pris fra 9.005
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 932
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 90x200 cm med to sengeheste, fleksibel indlægsbund, Hvid
Pris fra 9.594
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 932
Hoppekids ECO Luxury Høj Etageseng 90x200 cm med to sengeheste og skrå stige, fleksibel indlægsbund, Hvid
Pris fra 9.594

Etageseng fra Hoppekids i flot design

Denne flotte etageseng fra Hoppekids er ikke delbar. Til gengæld er den både smart og praktisk samt holdt i et lækkert design. Du kan vælge mellem forskellige mål og farver. Hvis du køber sengen ved Mamashop får du prisgaranti, og dermed kan du købe sengen til den billigste pris du kan finde online.

Hoppekids Basic køjeseng er en dejlig seng til dit barn. Mange børn synes, at det er ekstra spændende at sove lidt oppe i højden, og derfor kan en etageseng eller køjeseng være det bedste valg. Se hele udvalget hos Mammashop, og find din favorit.

Se mere om Hoppekids etageseng her

(Reklame)

Hoppekids BASIC etageseng/køjeseng ikke delbar - Hvid - Flere størrelser Juniorseng

Premium delbar etageseng fra Hoppekids

Flot etageseng i hvid med skrå stige og halv sengehest. Sengen fås i to størrelse: 70×170 cm og 90×200 cm. Den store fordel ved en køjeseng som denne er, at du får to sovepladser uden at bruge for meget plads. Det hjælper gevaldigt, når det ellers kniber med pladsen til legetøj og andet.

Sengen er svanemærket, og det betyder at den lever op EU-standarder på en lang række områder. Den er samtidig kvalitetssikret i test. Premium børnesengen her fra Hoppekids er miljøvenlig og fremstillet i flot fyrretræ. Sengen er delbar, så du kan bruge den som to selvstændige juniorsenge.

Tjek den flotte seng ud, og køb en billig etageseng i dag. Du vil ikke fortryde det, og dit barn vil elske dig for det.

Køb den gode køjeseng her

(Reklame)

Hoppekids PREMIUM køjeseng/etageseng m. skrå stige og ½ sengehest - Hvid - Flere størrelser Køjeseng

En sjov og komfortabel etageseng

Etagesenge eller køjesenge er altid hyggelige, og de er oplagte til familien med to børn, der er tæt på hinanden i alder. Den høje seng lægger op til masser af sjov og leg i løbet af dagen, samt en hyggelig og rolig søvn om natten.

Ligesom med voksne, er det vigtigt, at børnesengen har en god madras og er i den rette størrelse, så barnet kan ligge godt og komfortabelt. Det er vigtigt, at barnet bliver støttet ordentligt, og at det kan bevæge sig nok. Herudover er det vigtigt at huske på, at børn ofte har det med at bevæge sig mere i søvne, og derfor er det vigtigt også at have sikkerheden i fokus, så ulykker undgås. Det gælder især ved en etageseng, hvor der er længere at falde, hvis barnet ruller ud over kanten.

Etagesenge giver plads til det hele

Det helt geniale ved etagesenge er, at de er en smart løsning til at spare på pladsen. Hvis familien bor i en mindre lejlighed eller et lille hus, kan det godt være, at børnene er nødt til at dele værelse, og to børne- eller juniorsenge, der står på gulvet, kan nemt ende med at tage al pladsen i børneværelset. Hvis der skal være plads til sjov og ballade, så er det oplagt at spare lidt på sengepladsen ved at bruge en etageseng, og ofte vil børnene også synes, at det er sjovt at sove i etagesengen. Den lægger desuden op til masser af sjov leg med at bygge huler og lignende. Resten af værelset kan derfor bruges til andre sjove ting.

Selv hvis børnene ikke deler værelse, så er etagesengen stadig et oplagt valg, hvis dit barn ofte har overnattende venner på besøg, eller måske bare gerne vil have den ekstra seng til at lege på. Den kunne indrettes som en hyggelig hule eller sofa-lignende siddeplads, hvor barnet kan se film og serier.

Find en billig etageseng i høj kvalitet

Børnesenge er lidt ligesom børnetøj – det skal ofte udskiftes, fordi barnet vokser ud af det. Det kan derfor godt være lidt dyrt at følge med, men det er vigtigt at sørge for, at barnet har en stor nok seng til sin højde. Derfor er det en god idé at være opmærksom på muligheden for at finde billige senge og gode tilbud.

For at finde en god etageseng, der også er billig, så er nettet et godt sted at lede. Her kan du nemmere sammenligne priser og finde et langt større udvalg end i den lokale møbelforretning. Du kan også kigge efter anmeldelser og anbefalinger, så du er sikker på at ende med en god, robust seng i høj kvalitet, som kommer til at holde godt, selv med vilde børn.

Køjeseng eller etage seng bedst i test online

Hvis du vil være helt sikker på god kvalitet, kan du orientere dig i tests af etagesenge. Vær dog opmærksom på at det langt fra er alle tests som er uafhængige. Det er altid en god ide at se, om man kan finde en test fra forbrugerrådet Tænk. Så ved du, at bedst i test også rent faktisk er en objektiv og faglig vurdering.

Søg online efter test af etageseng eller køjeseng. Du vil hurtigt kunne se, hvis en test er farvet af at testeren får tilskud fra reklameindtægter ved at anbefale en bestemt model. Hvis dette er tilfældet har man pligt til at oplyse det.

Når du har fundet en model eller et mærke, som klarer sig godt i tests, så mangler du bare at finde en forhandler. Du skal helst have den bedste pris, men samtidig også være tryg ved forhandleren. Tjek eventuelt anmeldelser online. Hvis det ikke er en god butik vil det hurtigt fremgå. Find det rette størrelse første gang. Skal det være en børneseng 140 eller 160 centimeter. Hvis den er endnu større er vi mere ovre i en juniorseng.

Man kan faktisk også finde etageseng til voksen, men det er ikke så tit det ses. Så er det oftest af praktiske hensyn, hvor man simpelthen ikke har meget plads at gøre med. Det kan selvfølgelig også bare være barnlige sjæle. De findes i hvert fald derude, så hvis du får brug for en etageseng til voksne, så skal du bare søge de rigtige steder.

X