Dette indhold er sponsoreret

Mange tillægger ikke indretningen af entreen særlig stor betydning. Det er jo bare det sted, man skal igennem, når man skal ind i hjertet af boligen. Det er imidlertid en skam at gå let hen over indretningen af entreen, for det er her, dine gæster og andre besøgende får et førstehåndsindtryk af din bolig og måske også af dig. Entreen skal gerne kunne rumme mange forskellige funktioner. Den skal rumme forskelligt fodtøj og overtøj samt agere mellemstation for diverse tasker, nøgler og mobiltelefoner. For ikke at tale om dagens post, postpakker og diverse andet løst, som enten er på vej ind eller ud af hjemmet. Hvis du er tilhænger af det funktionelle og godt kan lide orden, hvor tingene har deres respektive pladser, bør du overveje at kigge på et entremøbel eller to. Læs med her, hvis du vil have inspiration til, hvordan du indretter din entre praktisk og funktionelt.

Organiser din entre funktionelt

Som nævnt tidligere skal en entre kunne rumme mange forskellige funktioner. Hvis du gerne vil holde orden i entreen, så man kan komme uskadt igennem den uden at falde over diverse fodtøj og tasker, og du samtidig gerne vil give dine gæster og besøgende et godt førstehåndsindtryk af din bolig, er det en vigtigt, at du tænker i opbevaring og funktionalitet. Entreen er for det meste ikke det største rum i huset, hvorfor du ikke bør indrette med store møbler. Forsøg derfor at tænke minimalistisk. Indret med væghængte møbler. Hav et garderobeskab, som ikke fylder, men som kan rumme hele familiens overtøj. En knagerække er et must til potentielle gæsters overtøj. En skobænk er også oplagt til entreen, da den både kan bruges som siddeplads, når man tager sko på, og som et sted, hvor man kortvarigt kan stille sine tasker. 

Rod avler rod

Generelt er det en god idé at indrette sit hjem med praktikalitet og funktionalitet for øje. Det gælder for hele huset, om det er soveværelset, stuen, køkkenet eller arbejdsværelset. Rod avler rod. Indret med møbler, som hjælper med at gøre det muligt at holde orden. Lad være med at stille de mere løse ting i hjemmet som en standerlampe, fodskammel, krukke og lignende lige midt i hjemmets mest trafikerede områder. Orden giver ro i sjælen, og der er ikke noget så afslappende som at komme hjem fra en travl og stresset arbejdsdag og blive mødt af et ryddeligt hjem, hvor du kan slappe af og lade op.

X