Står du og skal flytte i ny bolig, og overvejer du om du skal stå for flytningen selv, eller lade et professionelt flyttefirma stå for opgaven? Så har vi her samlet 4 gode grunde til, hvorfor du bør overlade opgaven til et flyttefirma.

Slip for besværet og bøvlet

Det kan være både hårdt, besværligt og tidskrævende at flytte selv. Ikke alene er der mange ting, der skal pakkes, flytte og bæres, men der er også et stort planlægningsarbejde, der skal være styr på. Hvem skal fx hjælpe med flytningen? Kan det nås på en enkelt dag eller tager det flere dage? Og hvem sørger for transport? Derudover er der selvfølgelig risikoen for, at noget går i stykker under flytningen.

Hvis du vælger et professionelt flyttefirma til at stå for din flytning, slipper du for alt dét. Og skulle noget mod forventning gå i stykker, er du dækket af flyttefirmaets forsikring. Når du vælger et flyttefirma til at stå for din flytning, kan du slappe af og overlade det hele til professionelle. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at nyde din nye bolig og indrette den, som du gerne vil have den.

Få hjælp til at pakke ned

De fleste flyttefirmaer tilbyder ikke kun at stå for selve flytningen, men også for at pakke alle dine ting ned for dig, så du kan bruge energien på andre ting. Samtidig sørger flyttefirmaet for, at fra- og afkoble alle dine elektroniske apparater korrekt, og sikre, at alt bliver pakket korrekt og forsvarligt.

Få hjælp til samling og installering

Når du hyrer et flyttefirma kan du også få hjælp til at opsætte og installere alle dine elektroniske apparater igen, som fx dit fjernsyn, musikanlæg mm. Flyttefirmaet kan ligeledes være behjælpelige med nedtagning og samling af møbler, som fx reoler, så alt er klart og parat til du skal flytte ind.

Overlad rengøringen til flyttemændene

Noget af det, de fleste hader allermest ved en flytning, er slutrengøringen i den fraflyttede bolig. Men hvis du hyrer et flyttefirma til at stå for din flytning, kan du også overlade den opgave til dem. Jo flere ekstraydelser du ønsker, jo dyrere bliver din flytning naturligvis. Få den bedste pris på flytning her.

X