Står du og skal have dig en ny seng, men kan du have svært ved at finde ud af hvad der egentlig er det bedste at vælge, så er du langt fra den eneste der ikke kan finde hoved og hale på hvad der er det bedst anbefalede. Du kan læse dig klogere på kontinentalsenge og hvordan en sådan seng kan blive til det bedste valg for dig her.

Forstå først hvad en kontinentalseng egentlig er

En kontinentalseng er en seng som er bygget op på flere lag. Nederst har du den velkendte boksmadras, som mange fejlagtigt tror er det som en seng skal bestå af med en lille topmadras på toppen. En boksmadras alene er en virkelig dårlig løsning på en komplet seng, fordi din krop slet ikke får den nødvendige støtte de rette steder, som der er brug for ved en god seng.

Ovenpå boksmadrassen er det vigtigt at tilføje en god springmadras. En god springmadras er en madras der passer til dig i forhold til fasthed og med gode fjedre der kan støtte din krop igennem en god nattesøvn. Bedste kontinentalseng slutter til sidst med en god topmadras. Mange har forelsket sig i materialet latex, men det er forskelligt fra person til person hvilken topmadras der er bedst for én, ligesom at du ikke vil kunne have behov for den samme fasthed i springmadrassen som f.eks. din nabo.

Nattesøvnen er vigtig for at kunne fungere dagen efter – dette fif hjælper dig til at finde den bedste seng

En god nats søvn er ikke at kimse ad. Sover du dårligt, så kan det ødelægge den efterfølgende dag hvor du højest tænkeligt både vil være fuldstændig energiforladt, kortluntet og sikkert også vil have en krop der skaber sig over at skulle ligge dårligt. Hvis det er noget der fortsætter over en længere periode, så kan det gå ind og påvirke dit søvnmønster på længere sigt men også giver dig gener i kroppen der kan være svære at rette op på igen med det samme.

For at undgå en dårlig søvn og gener i kroppen efter en nat i en dårlig seng, giver det rigtig god mening at investere i en ny seng. Senge er dog ikke den billigste ting man kan købe derhjem til og det kan derfor være en rigtig god idé at sætte sig godt ind i sagerne for at undersøge hvilken kontinentalseng der er den bedste at vælge. Et godt fif til at finde den bedste på markedet er, at finde hjemmesider hvor der er udført en bedst-i-test på nogle forskellige modeller.

X