Dette indhold er sponsoreret

Med bambus sengetøj, sover du som en drøm. Sengetøj af bambus forbedrer både din sundhed og hjælper miljøet. Læs med her, og find ud af præcis hvordan og hvorfor.

Fordele ved bambus sengetøj frem for almindeligt bomuldsengetøj

En nyere type sengetøj er bambus sengetøj, der er lavet af bambusfibre. Dette giver mange fordele i forhold til almindeligt bomuldsengetøj. 

For det første så er bambusfibrene meget blødere end bomuldsfibrene, og dette giver en mere behagelig soveoplevelse. Yderligere så absorberer bambusfibrene også fugt bedre end bomuldsfibrene, hvilket betyder at man ikke vil opleve så store temperaturforandringer under søvnen. 

Endelig så er bambusfibrene også antibakterielle, hvilket betyder at der ikke vil danne sig bakterier på din hud under din nattesøvn – dette kan især være en fordel for personer med sensitiv hud eller personer der lider af eksem.

Hvordan bambus sengetøj giver en luksuriøs nattesøvn

Søvn er uhyre vigtigt for os. Det er noget vi nok alle er klar over efterhånden. Men der er mange ting der kan sabotere en god nats søvn – for eksempel hvis du har det for varmt og vågner af det flere gange i løbet af natten, eller hvis hovedpudebetrækket føles ru mod din hud og dit hår. Sagt på en anden måde, så har sengetøjet en stor effekt på, hvor godt du sover om natten. Derfor kan det være en fordel for mange at vælge noget sengetøj, der er bedre. Og her er netop sengetøj af bambus et godt valg grundets dets mange særlige egenskaber, som kun dette materiale har – temperatureregulerende, antibakterielt og super blødt. Alle fortjener at sove godt. Med bambus sengetøj, sover du luksuriøst.

En anden ting der kan forbedre din nattesøvn er hvis lagenet ikke krøller, når du bevæger dig i løbet af natten. Med kuvertlagner undgår du dette, da de er syet til at passe nøjagtigt rundt om din topmadras. Dermed vil det sidde tæt til madrassen hele natten, hvilket giver dig et dejligt soveunderlag.

Bæredygtigt bambus

Bambus er en af de mest bæredygtige planter på Jorden, og derfor er det et materiale, som mange producenter bruger blandt andet til sengetøj. Bambus vokser hurtigt og kan derfor nemt blive dyrket på en måde, så den ikke tager mere ressourcer fra jorden, end hvad der er nødvendigt. Derudover er bambus også et meget stærkt materiale, som kan holde i mange år. Dette gør at man kan have sit sengetøj i mange år, uden at det behøver at blive skiftet ud – hvilket også er med til at gøre det bæredygtigt.

Der er mange gode grunde til at vælge luksuriøst og sundt bambus sengetøj. Forkæl dig selv og din nattesøvn, og vær veludhvilet, når alarmen ringer.

X