Elevationsseng 80×200

En elevationsseng 80×200 er en enkeltseng i den mindste af standardstørrelserne. 80×200 betyder at elevationssengen er 80 cm bred og 200 cm lang. Længden er tilstrækkelig for de fleste, men hvis du er over 2 meter høj, skal du have en 210. Når du køber en ny elevationsseng i 80×200 får du en seng, som kan passe i de fleste soveværelser. I mange lejligheder er der ikke meget plads, og der kan det være meget praktisk med en forholdsvis lille enkeltseng.

Prisen følger selvfølgelig til en vis grad størrelsen, så du kan ofte få en relativt billig elevationsseng 80×200 hos mange danske online forhandlere. Det kan altid betale sig at holde godt øje med aktuelle tilbud.

Jupiter Elevationsseng 80×200

Jupiter er en rigtigt lækker elevationsseng, som samtidig har god kvalitet og fleksibilitet. Med sin mørke bund og hvide topmadras passer den i de fleste soveværelser.

Jupiter elevationsseng kan justeres i hovedgærdet og benenden, så du er sikker på at sove godt. Kernen i Jupiters springmadras er af moderne pocketfjedre og polyetherskum. Det er en holdbar og behagelig skum, som giver en god søvn.

Netop nu kan du købe Jupiter elevationsseng 80×200 hos Bedre Nætter for kun 4.998 kr. Normalpris: 11.998 kr. Det er et vanvittigt tilbud.

Læs mere om Jupiter her

(Reklame)

Jupiter Elevationsseng 80x200

Venus Elevationsseng 80×200

Venus er en top sælger hos Bedre Nætter. Det er en danskproduceret seng med svanemærket topmadras. Sengen fås i flere nuancer og denne er en meget lys og cremefarvet. Det er en lækker elevationsseng at få ind i ethvert soveværelse.

Denne Venus seng er i sandhed en seng, hvor der har været fokus på detaljerne. Topmadrassen har en pulse latex kerne på 6 centimeter. Pulse latex er produceret efter de seneste teknologier med stor styrke, elasticitet og holdbarhed til følge.

Venus elevationsseng har en springmadras med 7 komfortzoner, så du kommer til at sove som en sten. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at Venus har stærke elevationskomponenter med en støjfri og effektiv motor.

Gå til Bedre Nætter nu

(Reklame)

Venus Elevationsseng 80x200

Senses Elevationsseng 80×200

Senses elevationsseng er ligesom alle andre senge fra bedrenaetter.dk OEKO-TEX certificeret og svanemærket. Sengens topmadras har en 6 centimeter høj latex kerne, som giver din krop mulighed for at ligge i passende temperatur.

Senses har fem komfortzoner i springmadrassen. Fjedrene er omgivet af et lag af elastisk skum, som gør din oplevelse af at ligge i sengen super behagelig.

Hvis du ikke har lyst til at betale her og nu kan du vælge at købe på rentefri afbetaling med Santander. Dine omkostninger bliver ikke større, og du kan dele betalingen op i mange mindre bidder.

Se den lækre Senses elevationsseng 80×200 og invester i en bedre søvn.

Køb Senses elevationsseng 80×200 her

(Reklame)

Senses Elevationsseng 80x200

Sirius Black Elevationsseng på afbetaling

Vidste du, at du kan købe en lækker ny elevationsseng 80×200 på afbetaling. Det kan du ved at bestille hos Bedre Nætter og vælge Santander som betalingsform. Så kan du købe din nye seng med rentefri afbetaling. Det sparer dig for at få pengene op ad lommen her og nu, og du betaler i stedet sengen af i mindre portioner.

Denne Sirius Black enkeltmands elevationsseng i størrelsen 80 x 200 cm. Prisen er 13.498 og det er en billig elevationsseng, hvis man tager med i betragtningen hvad man får for pengene. Du kan også med fordel holde øje med sengen online, da den selvfølgelig måske kan komme på tilbud.

Sirius Black har en top kvalitets motor fra Linak med trådløs fjernbetjening. Elevationssengen giver fantastiske muligheder for at få mere ud af sengen i det daglige. Med en elevationsseng har du bedre mulighed for eksempelvis at nyde en kop kaffe i sengen eller se fjernsyn. Du kører bare hovedgærdet op, og så er du godt kørende.

Bestil din elevationsseng her

(Reklame)

Sirius Black Elevationsseng 80x200

Billig elevationsseng 80×200 Atlas Wood

Atlas Wood elevationsseng er en meget universel seng som formår at kombinere de tre essentielle elementer design, komfort og funktionalitet, så det går op i en højere enhed. Atlas Wood tilpasser sig din krop, og gør din søvn bedre og mere harmonisk.

Tjek det flotte design på denne lækre elevationsseng 80×200 ud. Du vil nemt kunne forestille dig den i dit soveværelse. Det er en lækker seng som bare skal opleves, og kvaliteten i materialerne følger i den grad med det flotte design. Klik dig ind og se den flotte seng.

Køb billig elevationsseng her

(Reklame)

Atlas Wood Elevationsseng 80x200
X