Vi kender vel alle til det at have brug for nye opbevaringsidéer. Det er ikke anderledes med gamer værelset! Nu til dags har vi en stor del af vores spil opbevaret i skyen, men det er langt fra alt. 

Verdens største esportsnation er ikke Danmark, men vores lille land er bestemt en af de førende! Hvis du også kan lide at følge med på den bølge, har du måske brug for inspiration til, hvordan du bedre kan organisere dit gamer værelse. 

Invester i et skab 

Det kan være fordelagtigt for dig, at investere i et skab til gamer værelset. På den måde kan du hurtigt rydde mange ting af vejen! Når man gør brug af et skab til opbevaring, bliver tingene også meget sjældent støvede, da de er gemt helt væk. Støv kan hurtigt ødelægge udstyr, spil og meget andet, så det er bestemt værd at tænke over.

Du kan eksempelvis bruge stangen, hvor man normalt hænger bøjlerne, til diverse kabler. Det er nemlig ikke godt for kabler at rode rundt i en skuffe – der går de hurtigt i stykker, og så skal du til at lede efter nye! Hæng dem over stangen og vær fri for at skulle vikle kablerne fri af hinanden, hver gang du skal bruge et nyt. 

Bedrollers udnytter pladsen

Vi kender alle sammen til det store hulrum, som er under sofaen eller sengen. Der kan opbevares meget der! Derfor kan du købe bedrollers. Det er måske ikke den mest praktiske opbevaring for ting, som du jævnligt bruger. Her bør du i stedet gøre brug af skabet. Dog kan du opbevare ældre CD-spil til eksempelvis din playstation 2 i bedrollers. Disse spil gør du måske ikke brug af så ofte, og derfor kan det være praktisk at opbevare dem i bedrollers. På den måde udnytter du også værelsets plads til det fuldeste! 

En knage på væggen 

Hvor gamer du oftest? Foran en computerskærm eller foran tv’et? Her kan du nemt placere en knage ved siden af dit favorit gamer-sted. På den måde har du nem og hurtig adgang til dit headset, når du skal game. Samtidig er det også nemt at rydde op efter sig selv og holde gamer værelset ryddeligt, når du er færdig med at game. 

Opbevaringsbordet gør underværker

Opbevaringsbord eller opbevaringskiste – kært barn har mange navne! Hvis du eksempelvis ofte har venner ovre på dit gamer værelse, kan du opbevare puder og lignende i opbevaringsbordet. Du kan hurtigt finde puderne frem, og du kan hurtigt rydde dem op igen. 

På den måde kan du nemt skabe et hyggeligt rum for dig og dine venner, når I skal game. Alle får nemlig en god plads foran tv’et! Du kan også bruge dette opbevaringsbord som et ekstra kaffebord eller snack bord – hvad end I foretrækker at indtage, når I gamer. Bordet kan også ofte bruges som en ekstra lille stol. Det afhænger dog lidt af modellen på bordet! 

Mini-fridge til snacks 

Mange gør også brug af et lille mini køleskab, så man kan have nogle snacks, sodavand eller andet lige ved hånden, når de gamer. Der er heller ingen tvivl om, at dine venner vil kunne lide det!

X